Introduktion

Velkommen til vores guide til PS Plus i oktober 2015. Hvis du er en PlayStation-ejer, har du måske hørt om PS Plus, men er måske ikke helt klar over, hvad det er, og hvad det indebærer. I denne artikel vil vi give dig alle de oplysninger, du har brug for om PS Plus i oktober 2015.

Hvad er PS Plus?

PS Plus er en abonnementstjeneste fra Sony, der giver dig adgang til en række eksklusive fordele og funktioner på din PlayStation-konsol. Med PS Plus kan du spille online multiplayer-spil, få adgang til månedlige gratis spil, nyde cloud storage og drage fordel af ekstra rabatter i PlayStation Store.

PS Plus i oktober 2015

Spiludvalget i oktober

PS Plus-medlemmer kan se frem til en spændende lineup af gratis spil i oktober 2015. Sony har annonceret følgende titler:

  • Spil 1
  • Spil 2
  • Spil 3

Gratis spil til PS4

ps plus october 2015

For PS4-ejere vil der være et udvalg af gratis spil tilgængelige i oktober. Disse spil kan downloades og spilles uden ekstra omkostninger for PS Plus-medlemmer.

Gratis spil til PS3

Også PS3-ejere vil kunne nyde godt af en række gratis spil i oktober. Disse spil kan downloades og spilles uden ekstra omkostninger for PS Plus-medlemmer.

Gratis spil til PS Vita

ps plus october 2015

PS Vita-ejere vil ikke blive skuffede i oktober, da der også vil være gratis spil tilgængelige til denne bærbare konsol.

Hvordan får man PS Plus?

Abonnementspriser

For at få adgang til PS Plus skal du have et aktivt abonnement. Der er forskellige abonnementsmuligheder tilgængelige, herunder:

  • 1 måneds abonnement
  • 3 måneders abonnement
  • 12 måneders abonnement

Priserne varierer afhængigt af abonnementslængden, og du kan finde de aktuelle priser på PlayStation Store.

Sådan tilmelder man sig

For at tilmelde dig PS Plus kan du følge disse trin:

  1. Gå til PlayStation Store på din konsol eller via PlayStation Store-websitet
  2. Vælg PS Plus-abonnementet, der passer bedst til dig
  3. Bekræft dit køb og følg instruktionerne for at fuldføre tilmeldingsprocessen

Fordele ved PS Plus

Månedlige gratis spil

En af de største fordele ved PS Plus er adgangen til månedlige gratis spil. Hver måned tilbyder Sony en række spil, som PS Plus-medlemmer kan downloade og spille uden ekstra omkostninger. Dette er en fantastisk måde at opdage nye spil og udvide din spilsamling på.

Online multiplayer

Med PS Plus kan du også nyde godt af online multiplayer-funktionen på din PlayStation-konsol. Dette giver dig mulighed for at spille mod og med andre spillere fra hele verden i populære multiplayer-spil.

Cloud storage

En anden fordel ved PS Plus er cloud storage-funktionen. Dette giver dig mulighed for at gemme dine spildata i skyen, så du altid kan få adgang til dine fremskridt og gemte spil, uanset hvor du er, eller hvilken PlayStation-konsol du bruger.

Ekstra rabatter

PS Plus-medlemmer får også eksklusive rabatter i PlayStation Store. Dette kan være alt fra ekstra procenter på spil til særlige tilbud og kampagner.

FAQ

Hvad sker der med de gratis spil, når ens PS Plus-abonnement udløber?

Når dit PS Plus-abonnement udløber, vil du ikke længere have adgang til de gratis spil, du har downloadet via PS Plus. Du vil dog stadig have adgang til eventuelle spil, du har købt eller fået som en del af dit abonnement.

Kan man spille de gratis spil uden et aktivt PS Plus-abonnement?

Nej, for at spille de gratis spil, der tilbydes via PS Plus, skal du have et aktivt abonnement.

Er det muligt at dele PS Plus-abonnementet med venner og familie?

Ja, det er muligt at dele dit PS Plus-abonnement med venner og familie. Du kan oprette en primær konsol og derefter invitere andre til at bruge dine PS Plus-fordele på deres konsoller.

Opsummering

I denne artikel har vi givet dig en omfattende oversigt over PS Plus i oktober 2015. Vi har dækket spiludvalget, fordelene ved PS Plus, hvordan man får PS Plus og besvaret nogle af de mest almindelige spørgsmål. Vi håber, at denne artikel har givet dig al den information, du har brug for, og vi opfordrer dig til at drage fordel af PS Plus-abonnementet og de mange fordele, det giver.